Boodschappenlijstje
2 courgettes
1 ajuin
1 teentje look
70 gram dubbel geconcentreerde tomatenpuree
1 bolletje mozzarella
400 gram gehakt
Italiaanse kruidenmix
strooikaas
Bereiding
1. Schil 2 courgettes en snijd ze middendoor
2. Hol de 4 courgettehelften uit met een lepel
3. Zet de courgettes 15 minuten op 180 graden in een ingevette schotel in de oven
4. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes
5. Snijd de ajuin in kleine stukjes
6. Snijd de look fijn
7. Smelt boter en doe de ajuin en look erbij
8. Voeg 400 gram gehakt toe en bak het lichtjes aan
9. Voeg de tomatenpuree en Italiaanse kruiden toe
10. Voeg de mozzarella toe
11. Vul de courgettes op met gehakt
12. Overstrooi met kaas
13. Zet de courgettes nog eens 15 minuten in de oven