Tiramisu

Boodschappenlijstje

500 gram mascarpone
100 gram suiker
4 eieren
1 pakje echte Boudoirs
Koffie: Moka royal
Grand Marnier
Cacaopoeder of hagelslag

Bereiding

1. Meng 100 gram suiker met twee eierdooiers (gooi het eiwit niet weg)
2. Meng 500 gram mascarpone doorheen het voorgaande
3. Voeg twee eetlepels Grand Marnier toe
4. Klop 4 eiwitten stijf
5. Meng het opgeklopte eiwit met het beslag
6. Zet 2 koppen koffie (2,5 lepels Moka royal)
7. Dop de Boudoirs in de koffie en bedek de bodem van een schotel ermee
8. Strijk het beslag uit over de Boudoirbodem
9. Bedek het beslag met Boudoirs
10. Bestrijk de Boudoirs met beslag
11. Dek de schotel af met vershoudfolie en zet ze in de koelkast
12. Bestrooi net voor het opdienen met cacaopoeder of hagelslag